Képzések

A felnőttképzés keretein belül távoktatásban life coachokat, és pozitív szemléletű instruktorokat képzünk, rendkívül kedvező 1 000 és 2 000 forint/óra közötti áron.

A Life Coach Képzést a nem pedagógus hallgatók részére ugyanazzal a tananyaggal értékesítjük, piaci képzésben. Tájékoztatót talál róla a https://wordmagic.hu/kepzesek/life-coach-kepzes/ oldalon. Az első, konfliktuskezeléssel foglalkozó modult, önállóan is értékesítjük, hogy minél több konfliktuskezelő legyen az országban.
Tájékoztatót talál róla a https://wordmagic.hu/kepzesek/konfliktuskezelesi-kozvetito-kepzes/ oldalon.

2016. új irányt hozott a WordMagic Coach & Mediátor Iroda  működésében, ugyanis kidolgoztunk egy olyan tananyagot, amely lefedi a life coachok képzésének tematikáját, kevés személyes részvétellel, saját tempóban is végezhető, ugyanakkor nagyon magas minősítéseket megcélozva, a pedagógusok akkreditált továbbképzési rendszerében is részt vesz. Tájékoztatót talál róla a https://wordmagic.hu/kepzesek/akkreditalt-pedagogus-tovabbkepzes/ oldalon.

2019-ben kidolgozásra került egy 120 órás új képzési anyag, „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” címmel. Húsz tananyagból áll, és azokat a témákat dolgozza fel, amelyek az elmúlt öt év során a legtöbbször kerültek elő, a munkám során. Ez a képzés is kevés személyes részvétellel, saját tempóban is végezhető, ugyanakkor nagyon magas minősítéseket megcélozva, a pedagógusok akkreditált továbbképzési rendszerében is részt vesz, terveink szerint 2020. első hónapjaitól. 

Jelenleg már elérhető a 120 órás „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” tananyag, és négy 30 órás modulra bontva, modulonként önálló képzésként is elvégezhető. Tájékoztatót talál róla a oldalon.

A képzéseinkről a http://wordmagic.hu/ oldalon talál tájékoztatást.

Folyamatosan kínálunk ingyenes képzéseket is, melyek néhány órás betekintést adnak a teljes tanfolyamainkba. Jelenleg öt képzést ajánlunk ebben a csomagban. Van benne egy hét órás, és négy hat órás képzés. Így összesen harmincegy órát adunk ajándékba, ami azt jelenti, hogy ha valaki mind az öt ajándékkal élni szeretne, öt konzultáción tud térítésmentesen részt venni. Érdemes élni a lehetőséggel, mert már egy konzultáció alatt is megfordulhat az ember élete ettől a tudástól, amint az új ismeretek, birtokában, egy új nézőpontból a Résztvevő elkezd befelé, önmagába tekintgetni, hogy egyre jobban megértse saját magát, megismerje érzéseit, fontosságait, tudatosítsa értékeit, megfogalmazza céljait.

Nagyon elkötelezettek vagyunk, a segítők segítése felé is, ezért az ingyenes képzések elvégzéséről képzési igazolást adunk, melyet felhasználhatnak a kötelező továbbképzések teljesítése során.

Az ingyenes képzésekről a http://www.boldogasszonyok.hu/ oldalon talál tájékoztatást és jelentkezési lapot . A képzésről érdeklődni a pbannabp@gmail.com e-mailen, vagy a 06 30 240 00 07 telefonszámon lehet.