Ajánlatok

1992. májusában egy tanfolyamon hallottam meg először, amit a gondolatok erejéről tanítanak, pedig már azt megelőzően is többször olvastam róla. Az elmúlt évtizedek alatt számtalan pozitív változást, és nagyon sok jót hozott nekem ez a tudás, ezért eldöntöttem, hogy megosztom másokkal is.

Amikor középiskolában tanítottam, a gyerekeknek is beszéltem a szavak erejéről, hiszen pedagógia szakos tanárként, nagyon fontos információnak gondoltam ezt a tudást. Egy a témához kapcsolódó kísérletet is elvégeztek általában a diákok. Babot tettek két különböző edénybe. Az egyiket biztatták, szeretgették, dicsérgették, gondolatban pozitív állításokat küldözgetve feléje, a másikkal egyáltalán nem foglalkoztak, vagy a nagyon elszántak negatív gondolatokat tápláltak a babokkal kapcsolatban. Az eredmény több, mint elgondolkodtató volt, mert a pozitív gondolatok növelték, erősítették a babokat. Képzeld el, ha néhány babszem így reagál a gondolatokra, hogyan hat ránk az a sok kimondott szó, ami napról napra elhagyja a szánkat. Én tudom, saját tapasztalatból, hogy a gondolatnak és a kimondott szónak az emberre is van hatása.

A mindennapi munkám során igyekszem összegyűjteni azokat a dokumentumokat, amik tudományosan is igazolják ezt. Arra törekszem, hogy azok az emberek, akikkel kapcsolatba kerülök, megértsék, hogy mindenkinek van lehetősége, és felelőssége is azért, amilyen életet teremt magának, azokból a lehetőségekből, ami a rendelkezésére állnak.

Dr. Masaru Emoto vízkristály kísérleteivel igazolta, hogy a víz olyan információhordozó, ami a külső behatások rezgéseit képes felvenni és tárolni. Míg a negatív gondolatok a kísérletek során rendezetlenséget, addig a pozitív gondolatok rendet teremtettek a vízkristályokban.

Egy felnőtt ember testének hetven százaléka víz, de minél fiatalabb valaki ez az arány annál magasabb. A testünkben lévő vizet azokkal a gondolatokkal és szavakkal programozzuk, amiket egész nap mondunk és gondolunk. Nagyon fontos információ, hogy a szeretetteljes gondolatokkal támogathatjuk az egészségünket.

Azért érdemes elvégezni a babcsírák növekedésével kapcsolatos kísérletet, mert rövid idő alatt tárgyi bizonyítékát adhatják annak, amire az összes ajánlatom épül: érdemes megválogatni miről gondolkodunk, és miről beszélünk, mert az életünk minősége múlhat rajta.