Szóvarázs

2015. október tizedikétől kapható a „SZÓVARÁZS”. Igazán szép, ízléses, vonzó megjelenésű könyv, melyben egyszerű, hétköznapi tippek sokasága található azzal kapcsolatban, hogy hogyan tehetnénk jobbá az életünket. A történet egy  hetvenhat éves boldogság professzor asszonyról szól, aki arra teszi fel ötven éves kora után az életét,  hogy segítsen másoknak is boldogabbá válni. A SZÓVARÁZS egy olyan regény, amely szinte észrevétlenül adja át a szakirodalommal is alátámasztott, könnyen használható, életjobbító információkat. Megjelenésekor így írtam róla: ” Írtam az elmúlt években egy könyvet. Vagyis engedtem a késztetésnek, és hagytam, hogy íródjon. Ahogy telt az idő egyre több örömöt találtam benne. Vigasztalt, nevelt, segített. Olyan volt, mint egy távoli barát. Egy nap arra gondoltam, talán másoknak is örömöt okozna. Lehet segíthetne valakin, rajtam kívül is. Így eldöntöttem, kiadom. A kezemből is, és a szó másik értelmében is.”

A könyv fogyasztói ára háromezer forint. Sokat gondolkodtam azon, milyen módon értékesítsem. Végül a közvetlen értékesítés mellett döntöttem, de nagy öröm lenne számomra, ha könyvesboltokban kerülne értékesítésre. 

A “Szóvarázs” című könyvet epub formátumban ingyenesen meg lehet igényelni, vagy könyvként 3 000 forint/ darab + postaköltség áron lehet megrendelni a pbannabp@gmail.com címen.

A könyvről emailen pbannabp@gmail.com, vagy telefonon 06 30 240 00 07 lehet érdeklődni.