Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm!

Ha szeretné fejleszteni önmagát, örömmel segítené a környezetét, vagy szívesen tenne azért, hogy jobb legyen körülöttünk az élet, akkor jó helyen jár. Remélem, talál kedvére való információt.

Arra törekszem napról napra, az írásaimon, a felnőttképzéseken, a mediáción, a coachingon, és az ingyenes képzéseken keresztül, hogy egyre több legyen közöttünk a mosoly, a kedvesség és a szeretet. Mindezt megkönnyíti, ha az emberek minél nagyobb körben megismerik a coaching során alkalmazott módszereket, és azt az általam is használt szemléletet, amely a konfliktust ajándékká, a reménytelenséget bizalommá, a kilátástalanságot áldássá, a félelmet erővé, a szégyent szeretetté fordítja át.

Arra biztatom, ne csak egy probléma megoldásában gondolkodjon, hanem valamelyik képzésünkön tanulja meg azt a technikát, amellyel hatékonyan segíthet önmagán, vagy a környezetén. Képzéseinken a magas szintű, tudományos elméleti megalapozottság mellett, ugyanilyen szintű gyakorlati képzés biztosítására törekszünk. Kiemelt figyelmet fordítunk  az akkreditált pedagógus továbbképzési programban való részvételre. Nagy örömmel tölt el, hogy már két 120 órás távoktatásos tananyaggal is részt veszünk a pedagógusok továbbképzési rendszerében. Szakmai hátteremről a https://wordmagic.hu/magamrol/ oldalon, magánéletemről pedig a http://www.boldogasszonyok.hu/pba/ talál tájékoztatást.

A felnőttképzés keretein belül távoktatásban life coachokat, és pozitív szemléletű instruktorokat képzünk, rendkívül kedvező 1 000 és 2 000 forint/óra közötti áron.

A coaching, mediáció és konfliktuskezelés keretein belül egyéni, párkapcsolati, családi és munkahelyi konzultációkra van lehetőség. A konzultációk ára 6 000 forint/ fő/ óra.

A “Szóvarázs” és “Szóvarázs Kolompáréknál”  című könyveket epub formátumban ingyenesen meg lehet igényelni, vagy könyvként 3 000 forint/ darab + postaköltség áron lehet megrendelni a pbannabp@gmail.com címen.