WordMagic Coach & Mediátor Iroda & Képző

WordMagic annak a Coach & Mediátor Irodának & Képzőnek a neve, ahol a vállalkozói tevékenységemet folytatom.  

A felnőttképzés keretein belül távoktatásban life coachokat, és pozitív szemléletű instruktorokat képzünk, rendkívül kedvező 1 000 és 2 000 forint/óra közötti áron.

A coaching, mediáció és konfliktuskezelés keretein belül egyéni, párkapcsolati, családi és munkahelyi konzultációkra van lehetőség. A konzultációk ára 6 000 forint/ fő/ óra.

A “Szóvarázs” és “Szóvarázs Kolompáréknál”  című könyveket epub formátumban ingyenesen meg lehet igényelni, vagy könyvként 3 000 forint/ darab + postaköltség áron lehet megrendelni a pbannabp@gmail.com címen.

Online és offline  módon is dolgozok, Berettyóújfaluban a Csillag utca 8. szám alatt, vagy virtuálisan. A virtuális elérés azért előnyös, mert ingyenes, jól működik, nincs utazási idő, kényelmesen, a saját otthonunkból, vagy irodánkból tudunk együtt dolgozni, bárhol is legyünk a világon.  Nem kell semmilyen speciális berendezés, ha van internet-hozzáférése, hiszen a legtöbb laptop, és számítógép rendelkezik beépített mikrofonnal és kamerával. Eddigi tapasztalataim szerint, a  munkát online módon is lehet úgy végezni, hogy a folyamat olyan mély, és átalakító legyen, mint bármely más  ülésen.

Lehetősége van előzetes bejelentkezés után, egy ingyenes harminc perces konzultációra, akár személyesen, akár a világhálón át, így semmit sem kockáztat, viszont megtapasztalhatja, hogy szívesen dolgozna-e velem. Várom jelentkezését a következő elérhetőségek valamelyikén: skypon, az Anna Papné Bói címen, 06 30 240 00 07 vagy pbannabp@gmail.com